Kreiramo najbolji softver za vas

Nakon što saslušamo gde su Vaši problemi u poslovanju  zajedno dolazimo do najoptimalnijeg rešenja za Vas i kreiramo najbolji softver za Vas, sa ciljem da ubrzamo Vaše poslovanje, nalazimo uska grla u poslovanju i težimo maksimalnoj automatizaciji procesa.

O nama

Venisoft je srpska ženska preduzetnička firma za izradu i održavanje softvera za poslovne primene.

Naša firma je posvećena razvoju i implementaciji softverskih rešenja koji obezbeđuju da se poslovni procesi odvijaju na najefikasniji mogući način. Portfolio obuhvata široku paletu proizvoda i usluga, od konsultatskih servisa, integracije kompleksnih IT rešenja i servisa, pa sve do sopstvenih IT proizvoda i usluga.

Ozbiljnost u saradnji, znanje, pouzdanost i preko 20 godina iskustva u programiranju zalog su kvalitetno uradjenog posla i zadovoljnih klijenata.

Iako živimo u digitalnom društvu Venisoft je preduzeće koje veruje da je lični kontakt i poverenje ključni faktor usluga i podrške

Venisoft
Aleksandra Živković

Aleksandra Živković

Osnivač & CEO

Ko smo mi?

 

Vlasnik firme i vođa tima, dipl ing elektrotehnike Aleksandra Živković, diplomirala je na Elektronskom fakultetu u Nišu.

Nakon završenog školovanja,  kontinuirano se edukovala na raznim seminarima iz oblasti softverskog inžinjeringa u zemlji i inostranstvu.

Samostalno ili kao dio tima, učestvovala u stvaranju i implementaciji informacionih sistema namjenjenih u poslovanju banaka, malim i srednjim preduzećima, javnim preduzećima, hotelima i medicinskim ustanovama.

Klijentske aplikacije

Klijentske aplikacije radimo u Windows okruženju sa stabilnom bazom podataka. Aplikacije su user-frendly tj lake za korišćenje. Obavezan deo je mnoštvo izveštaja, koje Vam olakšava praćenje poslovanja. Obezbedjujemo dnevni backup, kao i izradu eksternog backup-a, jer shvatamo važnost Vaših podataka.

Mi stvaramo softverska rešenja koja smanjuju troškove Vašeg poslovanja.

krediti

Mikrokrediti

Aplikacija za odobravanje i praćenje kredita datih stanovništvu i preduzetnicima

klinika

Poliklinika

Softver za polikliniku obuhvata ginekološku ordinaciju, internističku, karidologiju, urologiju, gastroenterologiju, neuropsihijatriju, laboratoriju.

Lager

Osnovna sredstva

Aplikacija za evidentiranje i vodjenje Osnovnih sredstava i sitnog inventara
mikro krediti

Potvrde

Softverski paket za praćenje plaćanja robe prodate na rate, popularno zvane prodaja na potvrde iz firme

Web aplikacije i sajtovi

Prilikom izrade sajta želimo da prikažemo sve kvalitete Vašeg poslovanja